Voor Wie?

FOR WHOM? >

FB Promo profielfoto's buiten-3.jpg

Zoek je een fotografe met net dat speciale gevoel bij familie-, bedrijfs-, portret- of eventsfotografie, of een foto die het unieke van die persoon, eruit weet te halen? 

Achter de camera, maar ook vaak ernaast, erboven of eronder breng ik het mooiste naar boven bij jou of jullie. Gedreven, grappig, mensenmens, creatief, meedenkend voorwerp. Afwisselend, professioneel, niet voor 1 gat te vangen en altijd onderweg naar mooier.

Hoe ik dat doe? Door de tijd te nemen, te luisteren. Weten wie jij bent voor mijn lens. Samen maken we jouw mooiste foto en herinnering voor het leven. Ik ben altijd op zoek naar die ene foto, die bijzondere invalshoek het juiste licht, zodat je aan het eind van de sessie iets bijzonders krijgt.

Ben je nieuwsgierig, heb je een vraag of wil je een afspraak maken? 

Ik sta heel graag voor je klaar wanneer&waar mogelijk! Lets shoot together <3

Fotoshoot

PHOTOSHOOT >

janwix.jpg

Voorafgaand aan een fotoshoot bespreken we eerst je wensen, welke favo locatie je op het oog hebt, of dat we in mijn studio aan de slag gaan, samen komen we er altijd uit. Herinneringen maken en een beleving meegeven met een prachtig portret als eindresultaat. Wat wil je nog meer?

Bij bedrijven of events is het soms lastig beelden te regisseren. Aan de hand van bijvoorbeeld een moodboard, de wensen van de klant en een heldere briefing bij de bedrijfslocatie (inclusief testshoot) 

zorgen we voor het gewenste resultaat en een blije klant.

Met eenvoudige kleding- en stylingtips en de nodige aanwijzingen gaan we net zo lang door tot we allebei tevreden zijn!

Ongeacht de fotoshoot, in alle gevallen bespreken we vooraf wat we gaan doen.  

Karen Rensma Photography werkt op locatie, zowel binnen als buiten, in haar studio in Barneveld, met en zonder extra licht en in binnen- en buitenland. 

Prijzen

PRICES >

Femke bloemendaal wix-3.jpg

Standaardprijzen? Als de vraag niet standaard is, dan maak ik ook graag de prijs voor jou op maat. Elk budget is immers ook anders? Grote budgetten of kleine budgetten, iedereen is van harte welkom!

Samen met jou kijk ik graag hoe we het beste resultaat kunnen neerzetten. Binnen de beschikbare tijd, budget, en de locatiemogelijkheden help ik je graag om tot de allermooiste foto's te komen. 

Binnen fotograferen, of toch liever buiten? Studiofotografie, of voor jouw bedrijf of event, binnenland of buitenland?

Ik geef je graag helemaal vrijblijvend advies en een passend aanbod. En besluit je uiteindelijk toch iets anders? Wellicht help ik je graag een volgende keer!